Onze methode helpt u de beste behandeling te krijgen

1. Er is geen allround "beste dokter" meer. Elke ziekte is opgesplitst in 10 subtypes, elk heeft zijn eigen "beste arts".

2. Het tijdperk van de precisiegeneeskunde betekent dat geen enkel ziekenhuis de beste experts voor alle situaties heeft. "Niemand weet alles".

3. We doorzoeken wereldwijde medische artikelen, conferenties en ons wereldwijde netwerk om u de perfecte experts te vinden voor consultatie of behandeling.

4. Wij werken met panels van 3 tot 10+ experts die precies passen bij uw situatie. Ze komen uit toonaangevende ziekenhuizen wereldwijd [50% VS, 30% EU, 20% ROW].

5. U kunt anoniem zijn voor experts [en ons]. Experts zijn anoniem voor elkaar en beoordelen uw zaak onafhankelijk.

6. We gebruiken asynchrone communicatie [boodschappers, e-mail, rapporten]. Het is het beste voor deskundig advies.

1. Wat "beste dokter" vandaag betekent:

Vooruitgang in het onderzoek heeft elke diagnose opgesplitst in 10 subgroepen. Elk heeft unieke kenmerken, verschillende behandelingsopties en complicaties, en een gevarieerde prognose.

Voorheen kon het gaan naar "de voorzitter van de afdeling" misschien de kans vergroten om de beste behandelingsopties te krijgen. Dat tijdperk is voorbij.

Deze experts voeren onderzoek en klinisch werk van wereldklasse uit, precies in het aandachtsgebied van uw subtype of stadium van de ziekte.

U hebt deze precieze experts aan uw zijde nodig om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Moet je een second (of derde...) opinie vragen? Hoe het goed te doen? Vooraanstaande artsen delen wijsheid.

Moet je een second (of derde...) opinie vragen? Hoe het goed te doen? Vooraanstaande artsen delen wijsheid.

Moet je een second (of derde...) opinie vragen? Hoe het goed te doen? Vooraanstaande artsen delen wijsheid.


2. Precisiegeneeskunde heeft drie gevolgen voor alle patiënten:

Het maakt niet uit hoe groot of beroemd een ziekenhuis is, het heeft nog steeds niet alle perfecte experts voor elk subtype van elke ziekte.

Maar niemand vertelt je dat, toch?

Elke kliniek zegt: "wij zijn de beste om u te behandelen". En ze zijn misschien "de beste" voor een specifieke situatie, maar niet noodzakelijk voor een andere situatie.

Geneeskunde is een big business, dus geen enkel ziekenhuis zal zijn patiënten delen met een ander ziekenhuis. Als u dat zou doen, zou u aanzienlijke inkomsten mislopen. Elk ziekenhuis zegt dus "we zijn overal de beste in".

Een analogie met luchtvaartmaatschappijen is een treffende vergelijking van hoe elk ziekenhuis zijn patiënten benadert.

Deze analogie wordt beschreven in onze video "Je woont in een grote stad. Je hebt een uitstekende ziektekostenverzekering. Hoe kun je profiteren van onze diensten?"

U wordt niet gegarandeerd doorgestuurd naar de optimale deskundige, zelfs als deze deskundige werkt in een kliniek die u bezoekt.

Daar zijn veel redenen voor:

1. Beheerders weten niet of geven er niet om hoe ze patiënten precies aan artsen moeten koppelen.

2. Beheerders of verzekeringsmaatschappij sturen u naar elke arts binnen een breed relevant specialisme die "nieuwe patiënten accepteert". Dit wordt gedaan om de werklast van artsen te egaliseren.

3. Een perfect-fit expert kan het te druk hebben. Hij of zij komt er nooit achter dat er een nieuwe patiënt is met een medisch probleem op maat van die deskundige.

4. U kunt erop aandringen en [vooral als u een "VIP" bent] om "de voorzitter" of de beroemdste dokter in een ziekenhuis te zien. Maar ze hebben misschien niet de beste expertise in uw subtype van ziekte.

Of hun vaardigheden kunnen "roestig" zijn vanwege de hoge leeftijd of de hoge administratieve belasting van het werk. Of het zijn 'onderzoeksonderzeeërs' die slechts één of twee maanden per jaar 'opduiken' voor klinische taken (en dat zul je nooit weten).

Lees ons verhaal van de oprichter hoe zijn moeder in eerste instantie niet de beste deskundige voor haar type longtumor kreeg, ook al werkte zo'n deskundige in hetzelfde ziekenhuis.

Drie hooggekwalificeerde experts in dezelfde specialiteit kunnen verschillende nuances van uw situatie benadrukken en de beschikbare behandelingsopties verschillend afwegen.

Soms kan een van de experts een afwijkende mening hebben. We noemen het "minority report", zoals in een film "Minority Report" met Tom Cruise.

Een afwijkende mening, als die bestaat, is van groot belang voor u, omdat het kan leiden tot aanvullende stappen om een ​​diagnose op een dieper niveau te verduidelijken. Het kan de standaardaannames voor diagnose en behandeling in twijfel trekken.

Je wilt altijd een minderheidsrapport horen, net zoals Tom Cruise deed in die film.

Aan de andere kant kunnen alle drie perfect passende vooraanstaande experts vergelijkbare meningen geven over de diagnose en voorkeursbehandelingsopties voor u. Dan geeft het u extra vertrouwen in een geplande behandeling. Dat is ook veel waard.

Hoe profiteert u van onze methode van deskundige selectie?

Hoe profiteert u van onze methode van deskundige selectie?

Hoe profiteert u van onze methode van deskundige selectie?

Contact us and get your issue solved

3. We trianguleren drie gegevensbronnen om een ​​panel van 3 tot 10+ perfect-fit experts voor uw situatie te vinden:

We stellen een lijst samen van experts die het meest actief zijn in onderzoek en innovaties in uw specifieke subtype van diagnose.

Er zijn vaak 100 tot 500 duizend onderzoeksartikelen over veelvoorkomende diagnoses. Zeldzame diagnose kan minder dan 100 gepubliceerde artikelen bevatten.

We analyseren diepgaande onderzoeksliteratuur en selecteren die experts die precies passen bij de exacte diagnose, het ziektestadium en de specifieke omstandigheden van onze cliënt (bijvoorbeeld co-morbiditeit of behandelingsmodaliteit voorkeuren).

Medische conferenties hebben vaak geavanceerde informatie die wordt gepresenteerd aan academische collega's voordat deze wordt gepubliceerd in medische onderzoekstijdschriften.

Abstracts, posters, sprekerslijsten, titels van toespraken kunnen heel precies wijzen op nuances van elke diagnose of behandelingsoptie.

Deze informatie kan helpen bij het vinden van perfect passende experts voor elke situatie.

t1>

Artsen hebben vaak belangrijke informatie over hun collega's die nooit openbaar wordt gemaakt.

Vooraanstaande experts in een specialiteit kunnen bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van hun beste collega's in een ander land of continent.

Betrouwbare artsen kunnen belangrijke reputatie-informatie hebben die ze subtiel kunnen overbrengen, of ons kunnen wegsturen van een chirurg of niet-chirurgische deskundige die niet optimaal is om een ​​bepaalde behandeling uit te voeren. Dergelijke informatie wordt bijna nooit openbaar gemaakt.

We luisteren naar hun ideeën en suggesties om die experts over de hele wereld te identificeren die het best geplaatst zijn om uw specifieke medische uitdaging op te lossen.

Elke kliniek, ziekenhuis of zorgbedrijf waarvan we weten, heeft een beperkt aantal experts die het inschakelt voor consultatie en behandeling van patiënten.

Per definitie betekent een beperkt aantal deskundigen die u kunt raadplegen of die uw behandeling zouden kunnen uitvoeren, dat u beperkt wordt tot toegang tot perfect passende deskundigen voor u.

Kiezen uit een beperkt aantal experts wordt een "inspanning van benadering". Het is geen ideale situatie voor jou.

Natuurlijk weet je het nooit, want niemand zal je vertellen dat er in een ander ziekenhuis een beter passende deskundige beschikbaar is.

Alle ziekenhuizen zijn erg territoriaal. Ze bevorderen in de eerste plaats hun eigen merk. Zoals het hoort!

Het kan ook zijn dat u zich niet in een land bevindt waar er een vrije markt is voor toegang tot medische experts. Zoals bijvoorbeeld Zweden.

We zijn anders.

We doorzoeken een heel universum van vooraanstaande academische medische experts om die specialisten voor u te vinden die perfect bij uw exacte situatie passen.

Met behulp van moderne communicatietechnologie kunnen deze experts op afstand een oordeel geven over uw situatie.

Als u op zoek bent naar een arts die uw behandeling kan uitvoeren, of het nu gaat om een ​​chirurgische ingreep of een medische behandeling van enige complexiteit, dan werken we met u samen om de geografie van onze zoekopdracht af te stemmen op uw voorkeuren en mogelijkheden.

Maar we streven er altijd naar om meerdere perfect passende experts voor u te vinden en te selecteren. Zodat JIJ een arts kunt kiezen voor jouw behandeling.

We zijn ervan overtuigd dat we dit altijd met succes kunnen doen.

We zijn echt agnostisch voor waar de experts werken. Ons enige criterium is hoe precies het onderzoek en de klinische focus van die expert passen bij jouw specifieke medische situatie.

We zoeken experts die passen bij jouw situatie zoals een sleutel in een slot past. Zodat de expert, "de sleutel", uw gezondheidsuitdaging snel en zonder wrijving kan oplossen en "het slot" kan openen.

Deskundigen in onze beoordelingspanels komen uit verschillende klinieken, regio's en vaak landen. Dit zorgt ervoor dat hun standpunten onbevooroordeeld en objectief zijn.

En we modereren het gesprek, we analyseren en vergelijken al hun suggesties met peer-reviewed medische literatuur.

Vooraanstaande artsen spreken over het belang van het Multidisciplinair Team [MDT] voor elke patiënt.

Vooraanstaande artsen spreken over het belang van het Multidisciplinair Team [MDT] voor elke patiënt.


Vooraanstaande artsen spreken over het belang van het Multidisciplinair Team [MDT] voor elke patiënt.

Other languages. How do we select medical experts?

Duits. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Spaans. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Nederlands. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Chinese. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Japans. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Koreaans. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Russisch. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00
Portugees. Hoe selecteren we medische experts?
€0,00

4. Wij werken met een Multidisciplinair Team [MDT] panel van 3 tot 10+ experts aan uw situatie. Waarom?

Goed gekwalificeerde deskundigen kunnen uiteenlopende opvattingen hebben over uw behandelingsopties.

Ze kunnen de voor- en nadelen van dezelfde behandelingsoptie verschillend afwegen.

Ze kunnen verschillende argumenten aanvoeren over dezelfde behandelmethode.

Je wilt al die meningen horen.

Beschouw een panel van drie experts (dezelfde specialiteit). Er zijn drie mogelijkheden om uw situatie te bekijken:

1. Alle drie de experts kunnen het eens zijn over uw diagnose en behandelplan. Dat is een belangrijke bevestiging van het plan.

2. Twee experts hebben vergelijkbare opvattingen, één expert heeft een afwijkende mening. Dat is een "Minderheidsrapport"-situatie. Je wilt het weten (net zoals Tom Cruise zijn "Minority Report" in de gelijknamige film wilde weten).

3. Alle deskundigen hebben uiteenlopende opvattingen over uw behandelmogelijkheden. Dit komt zelden voor, is onze ervaring. Maar als dat het geval is, geeft het u een sterk signaal dat u mogelijk aanvullende diagnostische tests of een andere strategie nodig heeft om uw situatie op te helderen.

Daarom heeft een panel van ten minste drie precies passende experts van hetzelfde specialisme is de beste benadering om een ​​medische situatie te beoordelen.

Uw verwachte behandeling kan multimodaal zijn, bijvoorbeeld chirurgie, radiotherapie, chemotherapie.

Dan is twee of drie experts in elke geplande behandelwijze de beste manier om de situatie vanuit elke hoek te bekijken.

We stellen een panel van experts samen uit verschillende regio's of landen.

Geografische en institutionele diversiteit van experts geeft u een beter evenwicht tussen standpunten over complexe behandelingsopties. Het beschermt je tegen vooringenomenheid.

Geografie is belangrijk in de geneeskunde. "Gedachtenscholen" hebben de neiging om te clusteren in regio's. Dit is een "founder's effect" in de zorg.

Eén prominente arts kan meerdere "desciples" opleiden en zijn invloed over een bepaalde regio verspreiden.

Daarom kunnen meer artsen uit die regio vergelijkbare opvattingen hebben over behandelingsopties bij een bepaalde diagnose.

U wilt weten hoe experts uit verschillende klinische filosofieën uw situatie zien.

Je moet begrijpen dat op het hoogste praktijkniveau alle experts in dezelfde specialiteit elkaar kennen.

Toonaangevende experts moeten zich mengen op conferenties. Ze bewegen hun hele leven in dezelfde professionele kringen.

Denk aan politici, presidenten van landen. Ze hebben persoonlijke meningen over elkaar, positief en negatief. Ze vormen allianties en koesteren wrok.

Wetenschap is een moordende zaak onder de oppervlakte.

Experts kunnen patentgeschillen hebben. Ze kunnen gelieerd zijn aan concurrerende technologieën of geneesmiddelen die zijn ontwikkeld door concurrerende farmaceutische bedrijven.

Toonaangevende experts bewegen zich gedurende een lange carrière tussen topziekenhuizen en kunnen persoonlijke en professionele geschillen hebben.

Als een expert weet wat een andere expert [met naam erbij] denkt van dezelfde patiënt, alle bovenstaande factoren kunnen een rol spelen.

Ze kunnen op subtiele wijze de mate van overeenstemming of onenigheid beïnvloeden met betrekking tot de interpretatie van de situatie van een patiënt.

Daarom bestudeert elke expert in een panel dat we samenstellen om uw situatie te beoordelen, uw situatie onafhankelijk van andere deskundigen.

Dit waarborgt verder de objectiviteit van de beoordeling.

Een deskundige kan terughoudend zijn om bepaalde meningen te uiten of tegen te spreken als de auteur van die mening bekend is.

Als een deskundige weet dat andere deskundigen zijn of haar naam aan een mening zullen zien hangen, kunnen ze ook voorzichtiger zijn of zich meer conformeren aan een heersende dogma over een onderwerp.

Een meer junior expert die niettemin de ultieme relevante kennis over een bepaald onderwerp heeft, kan terughoudend zijn om de mening van een eminente arts tegen te spreken die verouderde opvattingen over een kwestie kan hebben.

Bijvoorbeeld, een meer "junior" deskundige vanuit administratief oogpunt kan een belangrijke onderzoeksbeurs worden beoordeeld door een panel waarin een zeer ervaren arts is opgenomen. Als beide zich inspannen om te weten wat de andere expert van een bepaald geval vindt, kan dit hun andere interacties positief of negatief beïnvloeden.

Onze experts weten dat hun mening anoniem is voor andere experts in een panel [vooral in dezelfde specialiteit ]. Ze zullen dus eerder een direct, eerlijk en krachtig oordeel geven over uw medische situatie.

Experts werken zelf het liefst op deze manier.

Anonimiteit van experts ten opzichte van elkaar stelt ons ook in staat om te vragen wat de ene expert vindt van een argument van een andere expert, zonder namen te geven aan de betreffende visie.

U profiteert van dergelijke kruisonderzoeken van de mening van deskundigen.

Je woont in een grote stad. Je hebt een top zorgverzekering. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?

Je woont in een grote stad. Je hebt een top zorgverzekering. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?

Je woont in een grote stad. Je hebt een top zorgverzekering. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?

Contact us and get your issue solved

Other languages. How could you benefit from our services?

Duits. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Spaans. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Nederlands. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Chinese. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Japans. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Koreaans. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Russisch. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00
Portugees. Hoe kunt u profiteren van onze diensten?
€0,00

5. U kunt anoniem zijn voor experts [en ons].

We werken steeds vaker anoniem met klanten. Er zijn drie redenen waarom:

1. Het beschermt uw privacy beter.

2. Het vermindert het risico op vooringenomenheid op basis van uw locatie, etniciteit en naam.

3. Het voorkomt een "VIP-syndroom", dat een algemeen erkend en hardnekkig gevaar is in de gezondheidszorg in elk land.

[Zoek op "VIP-syndroommedicijn" en kom meer te weten over deze gevaarlijke aandoening .]

Wij bedienen veel cliënten die een onderscheidende status hebben in hun professionele kringen en in de samenleving.

Ze hechten veel waarde aan extra privacy en stellen het op prijs wanneer deskundige meningen geen rekening houden met hun "googlebare" naam.

In de geneeskunde is het "VIP-syndroom" een bekende risicofactor voor de behandeling en het resultaat van de patiënt. U kent ongetwijfeld veel voorbeelden uit de media, toen 'VIP's' 'behandelingen' kregen die fataal bleken te zijn, en die 'gewone mensen' gelukkig niet hadden kunnen krijgen.

Maar iedereen kan er baat bij hebben van een extra mate van privacy die een anonieme beoordeling van een medische situatie kan bieden.

Privacy is ingebouwd in ons proces.

1. We sturen uw primaire medische rapporten niet naar deskundige panelleden.

Er is geen "data dump" op de experts. We formuleren een beknopte gestructureerde samenvatting van uw situatie, ondersteund door cruciale relevante data.

We vermelden etniciteit alleen waar deze klinisch relevant kan zijn [bijvoorbeeld bij bepaalde genetische aandoeningen of waar medicijnen een verschillende werkzaamheid of veiligheid hebben voor verschillende aandoeningen].

2. MRI-, CT- en andere diagnostische testresultaten kunnen worden ontdaan van patiëntidentificerende informatie. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan in alle klinische onderzoeken. We kunnen dezelfde technologie gebruiken om de privacy te verbeteren.

3. Er zijn situaties waarin een verwijzing naar medische deskundigen voor behandeling nodig is. Dit is wat we in dergelijke situaties doen:

Ten eerste, laten we de situatie door experts uitvoeren zonder de patiënt te identificeren.

Ten tweede, bevestigt een relevante specialist dat behandeling geschikt is. Dan gaat onze cliënt ermee akkoord dat er direct wordt doorverwezen.

Ten derde, bieden we een klant directe contactgegevens voor de specialist. U geeft naar eigen inzicht direct uw eigen identificatiegegevens op.

6. We gebruiken asynchrone communicatie [boodschappers, e-mail, schriftelijke rapporten]. Waarom?

Experts die uw situatie bestuderen, zijn de wereldleiders in hun vakgebied. Ze doen veel gelijktijdig werk:

1. Ze behandelen honderden patiënten.

2. Ze houden toezicht op tientallen klinische onderzoeken.

3. Ze runnen grote onderzoekslaboratoria.

3. Ze presenteren keynote talks op conferenties over de hele wereld.

4. Ze publiceren elk jaar 20-50-70 onderzoekspapers.

5. Ze bewerken high-impact medische tijdschriften.

6. Ze hebben aanzienlijke administratieve taken.

Deskundigen van een dergelijk hoog kaliber vereisen een goed gestructureerde presentatie van uw situatie en efficiënte communicatie.

We structureren alle relevante gegevens van u in een beknopte schriftelijke samenvatting. Het bevat dichte klinische taal en talrijke afkortingen, specifiek voor elk specialisme.

Experts keren naar ons terug in een vergelijkbare efficiënte communicatiestijl van MD-naar-MD.

We vergelijken de meningen van alle experts van een heel panel dat uw situatie beoordeelt. Waar nodig voeren we meerdere iteraties van communicatie uit met deskundige panelleden. We verduidelijken en verwijzen naar hun standpunten.

Vervolgens "vertalen" we de technische standpunten van uw expertpanel in gewoon Engels.

We voegen achtergrondinformatie en internetlinks toe aan relevante medische artikelen en recensies.

Ons schriftelijke rapport bevat alle standpunten van uw expertpanel.

Je krijgt ook achtergrondinformatie en aanvullende informatie die je helpt de context en redenen voor de mening van elke expert te begrijpen.

Ons rapport bevat doorgaans meer dan 10 pagina's [in tegenstelling tot een droge brief van 1-2 pagina's die u van de meeste "second opinion"-aanbieders krijgt].

U heeft ruimschoots de tijd om onze schriftelijke rapport, lees achtergrondinformatie en volg relevante internetlinks in het rapport.

Dan kunt u bij ons terecht met goed uitgewerkte vervolgvragen. We kunnen uw vervolgvragen indien nodig opnieuw door een expertpanel laten behandelen.

Asynchrone communicatie resulteert in een veel hogere kwaliteit van beoordeling van elke medische situatie:

1. Het stelt u in staat om na te denken over de standpunten van het expertpanel. Het plaatst de mening van deskundigen in een context van relevante achtergrond en ondersteunende informatie. Je formuleert betere vervolgvragen.

2. Het stelt ons in staat om verschillende iteraties van communicatie met experts uit te voeren tijdens uw casusbeoordeling. We zijn in staat om de standpunten van meerdere experts te bestuderen, te verduidelijken en kruiselings te onderzoeken voordat we een uitgebreid schriftelijk rapport voor u opstellen.

3. Het stelt toonaangevende experts in staat om zeer efficiënt te zijn in het beoordelen van uw situatie. Het maakt hun werk grondiger en sneller.

4. Het vereenvoudigt de logistiek van communicatie in verschillende tijdzones en drukke schema's van deskundige panelleden.

5. Het maakt het mogelijk om efficiënt te werken in meerdere talen voor zowel experts als patiënten.

Uitstekende medische experts hebben misschien geen volledige standaard grammaticale vloeiendheid in snel gesproken Engels, maar ze zijn prima in schriftelijke communicatie. Ze publiceren honderden relevante onderzoeksartikelen in het Engels.

Zowel experts als patiënten kunnen accenten hebben die ze niet kennen. Dit kan een duidelijk begrip van snel bewegende gesprekken over een zeer technisch onderwerp in de weg staan. Live vertalen kost altijd kostbare tijd.

Geschreven communicatie in technische taal tussen ons en de experts, en in gewoon Engels tussen ons en de patiënt lost al deze problemen op.

Hoewel onze originele rapporten voor klanten in het Engels zijn geschreven, kunnen we een vertaling van het rapport leveren in de moedertaal van onze klant, als deze geen Engels is.

Video- en audiogesprekken lijken in eerste instantie misschien aantrekkelijk.

synchrone communicatie [video- of audio-oproepen] heeft echter veel nadelen:

1. Het beperkt de diepte en breedte van de interactie tussen een deskundige en een patiënt. Meestal is er altijd maar één expert beschikbaar voor een gesprek.

2. Het verlaagt het kaliber en de pasvorm van experts die beschikbaar zijn voor elke medische situatie. Logistiek en beschikbaarheid van experts worden al snel knelpunten.

3. Het haast vervolgvragen en beperkt contextuele informatie voor de mening van experts.

4. Het vermindert de efficiëntie van interacties voor alle betrokken partijen aanzienlijk.

De meeste services negeren deze belangrijke nadelen.

Audio- en videogesprekken kunnen geschikt zijn voor gesprekken met internisten en huisartsen. Oproepen tussen patiënten en artsen zijn geschikt voor artsen die de patiënt goed kennen. Dergelijke artsen zullen waarschijnlijk ook regelmatig een patiënt persoonlijk zien.

Asynchrone communicatie wint elke keer weer in alle situaties waarin 's werelds toonaangevende experts hulp nodig hebben bij complexe medische situaties. Het is het beste wanneer men in verschillende tijdzones en talen moet werken.

Ons proces. Hoe wij werken aan uw medische situatie. 6 stappen.

Ons proces. Hoe wij werken aan uw medische situatie. 6 stappen.

Contact us and get your issue solved

Ons proces. Hoe wij werken aan uw medische situatie. 6 stappen.

Ons proces. Hoe wij werken aan uw medische situatie.

Wij geloven in minimale bureaucratie. We laten u niet al uw medische dossiers verzamelen of talloze formulieren invullen. We richten ons op de meest relevante informatie en meest relevante onderzoeken.

We volgen een gestructureerd proces. Al ons werk wordt online gedaan. We voltooien de meeste zaken binnen 5 werkdagen.

Wij kunnen u helpen met het identificeren en verkrijgen van de meest relevante informatie.

U kunt uw informatie met ons delen via beveiligde versleutelde bestandsuitwisselingsservices.

Als een vertaling naar het Engels nodig is, kunnen we documenten uit de meest voorkomende talen vertalen.

Normaal gesproken controleren we de informatie op volledigheid bij een relevante specialist.

Als u meer informatie nodig heeft, kunt u aanvullende diagnostische tests doen op elke geschikte locatie en de resultaten elektronisch naar ons verzenden.

Dit is wat artsen in elk ziekenhuis of kliniek doen. Er is een goed ontwikkelde methode om patiënteninformatie te structureren en te presenteren voor elke situatie en elke diagnose.

Vervolgens presenteren wij uw casus en de resultaten van diagnostische tests aan een internationaal panel van nauwkeurig geselecteerde vooraanstaande experts.

We hebben meestal meerdere iteraties van communicatie met alle specialisten die aan uw zaak werken. Ons typische communicatievolume met een panel van deskundigen over een enkel geval overschrijdt 50 e-mails of berichten.

We proberen vaak de nuances van hun suggesties te verduidelijken en verwijzen naar verschillende meningen. Zoals eerder beschreven beoordelen alle experts uw zaak onafhankelijk van elkaar. Soms beoordelen ze uw zaak wel als een team.

Dit kan gebeuren wanneer verschillende specialisten betrokken zijn bij het plannen van een multimodale behandeling, zoals chirurgie, chemotherapie en radiotherapie voor de behandeling van kanker.

Vervolgens verwerken we de meningen en suggesties van alle experts in een uitgebreid schriftelijk rapport voor u. Ons rapport bevat aanvullende informatie die u helpt de achtergrond en implicaties van de aanbevelingen van een panel van deskundigen te begrijpen.

Een typische "second opinion"-brief van andere aanbieders is een droog document van één of twee pagina's, waarbij de helft van de inhoud wordt besteed aan het herhalen van uw situatie.

Ons geschreven rapport voor u biedt uitgebreide en vakkundig samengestelde achtergrondinformatie die relevant is voor uw situatie.

Het is belangrijk om elke medische mening te analyseren in een context van achtergrondinformatie en beschikbare behandelingsopties. Ons rapport biedt u altijd een dergelijke context.

Nadat u ons rapport heeft gelezen, bieden we u de mogelijkheid om ons vervolgvragen te stellen. U kunt dat doen via e-mail of een willekeurige messenger.

We zullen al uw vragen beantwoorden en een uitgebreide follow-up geven over hetzelfde onderwerp. We moedigen u altijd aan om ons rapport te delen met uw primaire klinische team.

Al uw gegevens worden ongeveer een maand nadat we ons deskundigenrapport aan u hebben overgemaakt, verwijderd. Dit is de beste bescherming van uw privacy.

Other languages. How we work on your medical situation.

Duits. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Spaans. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Nederlands. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Chinese. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Japans. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Koreaans. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Russisch. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00
Portugees. Hoe wij werken aan uw medische situatie.
€0,00

7 questions that you must ask in any medical situation.

7 questions that you must ask in any medical situation.

7 questions that you must ask in any medical situation.

Contact us and get your issue solved

Other languages. 7 questions that you must ask in any medical situation.

German. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Spanish. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Dutch. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Chinese. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Japanese. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Korean. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Russian. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00
Portuguese. 7 questions that you must ask in any medical situation.
€0,00