We vinden een panel van 3 tot 10+ 's werelds toonaangevende artsen die precies passen bij uw medische situatie.

1. Ze kunnen uw behandelplan herzien en verfijnen tot in de perfectie.

2. Zij kunnen uw chirurgische of medische behandeling uitvoeren.

3. Ze kunnen uw gezondheidstraject optimaliseren en gezondheidsrisico's verminderen.

Maak gebruik van onze diensten à la carte of neem een ​​familielidmaatschap.

Beschrijving van onze 3 diensten en gezinslidmaatschap

Beschrijving van onze 3 diensten en gezinslidmaatschap

Beschrijving van onze 3 diensten en gezinslidmaatschap


1. Laat uw behandelplan herzien en tot in de perfectie verfijnen.

Medisch probleem is een "slot". Dokter is een "sleutel". Een sleutel moet perfect in een slot passen om het te openen. Er zijn geen "hoofdsleutels" meer in de geneeskunde.

Ons enige selectiecriterium is hoe precies een bepaalde expert past bij uw specifieke situatie. Geen twee patiënten met dezelfde brede diagnose zijn hetzelfde.

Ons Multidisciplinair Team [MDT] expertpanels bestaan ​​uit meerdere topexperts van verschillende locaties.

Alle experts werken als een panel om uw behandelplan te beoordelen en te verfijnen.

Onze methode garandeert objectiviteit en onpartijdigheid bij de beoordeling van uw situatie door alle experts.

Zie "Hoe het werkt" op onze website om te zien hoe we vooraanstaande medische experts selecteren die precies bij uw situatie passen.

Medische experts die we per medische situatie selecteren, zijn aangesloten bij verschillende academische topmedische centra.

Ze bevinden zich in verschillende regio's en landen [50% VS, 30% Europa, 20% Rest van de wereld].

Om perfect passende experts voor u te vinden, wij trianguleren drie gegevensbronnen:

(1) We doorzoeken globale medische onderzoeksliteratuur.

(2) We scouten websites voor medische congressen. We bekijken samenvattingen van presentaties en lezingen over geavanceerde behandelingen.

(3) We raadplegen ons uitgebreide wereldwijde netwerk van vooraanstaande medische experts.

Zie " How It Works"-pagina voor een volledige uitleg van hoe u profiteert van onze methode van selecteren en werken met een panel van experts, precies geselecteerd voor uw exacte situatie.

Multidisciplinair team [MDT] dat wij voor u samenstellen, bekijkt uw situatie vanuit elke hoek.

Ze helpen u op een verstandige manier meerdere behandelingsopties af te wegen. Ze stellen voor hoe u de best mogelijke prognose kunt bereiken.

Zie de pagina "Hoe het werkt" voor meer informatie over waarom we altijd samenwerken met een panel van wereldwijde experts die worden geselecteerd om precies bij uw unieke medische situatie te passen.

Ons schriftelijke rapport bevat alle standpunten en conclusies van het panel van deskundigen dat uw situatie heeft beoordeeld.

U krijgt ook uitgebreide achtergrondinformatie en aanvullende informatie die u helpt de context te begrijpen voor de mening van een expertpanel over uw situatie.

Ons rapport bevat doorgaans meer dan 10 pagina's. Dit in tegenstelling tot een droge brief van één tot twee pagina's die u van de meeste "second opinion"-aanbieders krijgt.

U heeft ruimschoots de tijd om ons geschreven rapport te bestuderen, achtergrondinformatie
informatie te lezen en relevante internetlinks in het rapport te volgen.

Vervolgens kunt u naar ons terugkeren met volg- vragen. We kunnen uw vervolgvragen indien nodig opnieuw door een panel van deskundigen laten beantwoorden.

Zie de pagina "Hoe het werkt" voor een gedetailleerde uitleg van onze communicatiemethoden met u en met de experts die uw medische situatie beoordelen.

Meer klanten vragen nu om anonieme beoordelingen van hun medische situatie.

Sommige klanten vragen om anonieme beoordelingen omdat ze eerder enige vooringenomenheid ervoeren in hun interacties met artsen.

Sommige klanten hebben "googlebare" namen vanwege hun professionele of maatschappelijke status.

Ze zijn misschien bang dat het koppelen van hun echte naam aan de resultaten van hun diagnostische tests en het verhaal van hun medische situatie kan leiden tot een ander soort vooringenomenheid, in de geneeskunde bekend als "VIP-syndroom".

Sommige klanten willen gewoon een extra mate van privacy.

Onze anonieme beoordelingsoptie biedt u ultieme privacy en beschermt u tegen een "medisch VIP-syndroom".

Zie " Hoe het werkt' op onze website om meer te weten te komen over de voordelen van anonimiteit voor deskundige beoordeling van casussen en het vinden van perfect passende artsen om elke behandeling uit te voeren.

Ziekenhuizen en klinieken gebruiken routinematig hun "second opinion" om hun enige echte aanbeveling te doen: "Kom naar onze kliniek voor een dure behandeling".

Er is sprake van een aanzienlijk belangenconflict - wanneer second opinion wordt gedaan door de instellingen die zich voornamelijk bezighouden met het verstrekken van behandelingen.

Het is duidelijk dat het een veel duurdere optie is om een ​​patiënt aan te moedigen om te reizen voor behandeling, alle diagnostische tests in dat ziekenhuis te herhalen, meerdere consultaties te doen met meerdere huisartsen dan een second opinion op afstand te doen. Het is zelfs waar als een second opinion op afstand door dezelfde experts wordt gedaan.

Dus de zakelijke prikkel om patiënten te verleiden naar een kliniek te reizen die een second opinion heeft gegeven, is zeer groot. Belangenconflicten zijn tegenwoordig zeer reëel in de gezondheidszorg.

Integendeel, we zijn 100% onafhankelijk van elke kliniek, ziekenhuis, bedrijf, regio, universiteit of land.

We hebben geen belangenconflicten om u een mening op afstand te geven door een panel van vooraanstaande artsen, precies geselecteerd om te passen bij uw exacte klinische situatie.

Zie de pagina "Hoe het werkt" voor meer informatie over onze onafhankelijke benadering van elke klinische situatie, waar ook ter wereld.

We "verkopen" u geen ziekenhuis of arts. We behartigen geen belangen van welke groep dan ook. We sturen u niet naar een bepaalde chirurgische of medische behandelingsmethode.

We nemen geen korting op uw ziekenhuisrekening. We ontvangen geen smeergeld ["verwijzingskosten"] van klinieken en artsen voor het doorverwijzen van patiënten voor behandeling.

Betalingen van klinieken of artsen zijn een veelvoorkomend bedrijfsmodel voor "medisch toerisme"-bureaus en "beste dokters"-webportalen.

In werkelijkheid hebben al deze instanties en portalen geen enkele expertise om de geschiktheid te beoordelen tussen een bepaalde patiënt en de artsen of ziekenhuizen die zij kunnen "aanbevelen" voor behandeling. Ze blijven gewoon blindelings naar iedereen roepen: "we zijn het beste voor iedereen".

We hebben ook geen advertenties of sponsoring op onze website of waar dan ook in onze onderneming.

We worden niet gefinancierd door durfkapitalisten of andere externe investeerders, die koste wat kost omzetgroei eisen. Dit leidt vaak tot bezuinigingen. Het creëert meerdere belangenconflicten.

Zie de pagina "Hoe het werkt" voor meer informatie over onze onafhankelijke benadering van elke klinische situatie, waar ook ter wereld.

"Medische second opinion" is de dominante term voor de omschrijving van medische adviesdiensten op afstand.

Het is belangrijk voor zoekmachines, maar wij beschouwen de term 'second opinion' als misleidend.

Dit is de reden waarom. Een patiënt en zijn familie kunnen het gevoel hebben dat als ze eenmaal hun "second opinion" ergens hebben gehad, ze klaar zijn, dat het allemaal goed is, wat die mening ook was.

Dat is niet per se waar.

Het doel van elke patiënt is om niet alleen in het algemeen juiste te verkrijgen, maar ook nauwkeurige en volledige diagnose.

Dan is het doel van elke patiënt om de best mogelijke behandeling te krijgen, die hopelijk zal resulteren in de best mogelijke prognose.

Veel patiënten hebben een te brede of onnauwkeurige diagnose.

Een diagnose beschreven als "ER-positieve borstkanker" of "ernstige mitralisklepprolaps" is bijvoorbeeld niet nauwkeurig genoeg. Misschien was het gisteren voldoende nauwkeurig. Tegenwoordig is dat niet het geval.

Er moet een nauwkeurige moleculaire en/of kwantitatieve functionele karakterisering zijn van het huidige stadium van het pathologische proces. Deze karakterisering moet worden bewerkstelligd door middel van meerdere moderne modaliteiten van diagnostisch testen.

Alleen dan is het mogelijk om een ​​precisiegeneeskunde-gebaseerd behandelplan op te stellen, om de meest waarschijnlijke prognose vast te stellen en om bepalen hoe de prognose kan worden verbeterd.

Er kan één deskundig advies of tien deskundig advies nodig zijn om tot de meest nauwkeurige karakterisering van de ziekte en het best mogelijke behandelplan te komen.

Er is zeker een MultiDisciplinary Team [MDT]-discussie nodig door perfect-fit experts om alle behandelingsopties op de juiste manier af te wegen.

Het feit dat een groep artsen in een ziekenhuis zichzelf een "tumorraad" of "MDT-panel" noemt, betekent niet automatisch dat zij de meest geschikte experts zijn voor een bepaalde patiënt. Ze zijn misschien goed voor de ene patiënt, maar niet goed genoeg voor de volgende patiënt.

Dat moet door alle patiënten worden begrepen. En de term 'second opinion' verdoezelt deze cruciale nuance mogelijk.

Het verkrijgen van het best mogelijke behandelplan gaat niet over de semantiek en mooie woorden. Het gaat om de diepgaande expertise van artsen. Het gaat erom hoe goed de expertise van een chirurg of niet-chirurgisch deskundige aansluit bij het profiel van de specifieke medische situatie van de patiënt. Dat is wat u het beste resultaat van de behandeling oplevert.

Daarom gebruiken we bij voorkeur de term "precieze deskundige mening" om onze diensten te beschrijven.

Onze diensten zijn puur informatief en educatief.

We helpen u om uzelf te informeren over cruciale aspecten van uw medische toestand en om de beste medische experts ter wereld te vinden voor uw specifieke medische situatie.

Er wordt geen 'patiënt-artsrelatie' tot stand gebracht tussen onze klanten, ons en de medische experts die we identificeren en inschakelen om u te helpen bij het oplossen van uw medische uitdaging.

Dit is in lijn met alle diensten die voorlichting aan patiënten, doorverwijzingen van deskundigen en adviezen van deskundigen op afstand mogelijk maken.

Alleen een specifieke medische kliniek kan een formele juridische "patiënt-arts"-relatie tot stand brengen tussen een patiënt en een arts.

We zijn geen medische kliniek.

Onze klanten over de hele wereld vinden onze diensten echter nuttig om hen te helpen bij elke medische aandoening, waar ook ter wereld, en op de best mogelijke manier.

Prijsbereik: USD 1995 - 19995
[4 serviceniveaus, vraag voor details]

Medische second opinion. Definitie, nuances, voorbeelden.

Medische second opinion. Definitie, nuances, voorbeelden.

Medische second opinion. Definitie, nuances, voorbeelden.


Contact us and get your issue solved
How it works

Andere talen. Wat is medische second opinion?

Duits. Wat is medische second opinion?
€0,00
Spaans. Wat is medische second opinion?
€0,00
Nederlands. Wat is medische second opinion?
€0,00
Chinese. Wat is medische second opinion?
€0,00
Japans. Wat is medische second opinion?
€0,00
Koreaans. Wat is medische second opinion?
€0,00
Russisch. Wat is medische second opinion?
€0,00
Portugees. Wat is medische second opinion?
€0,00

Moet je een second (of derde...) opinie vragen? Hoe het goed te doen? Vooraanstaande artsen delen wijsheid.

Moet je een second (of derde...) opinie vragen? Hoe het goed te doen? Vooraanstaande artsen delen wijsheid.

Moet je een second (of derde...) opinie vragen? Hoe het goed te doen? Vooraanstaande artsen delen wijsheid.


Contact us and get your issue solved

Getuigenis van de klant. Partner bij internationaal advocatenkantoor. Verdenking van kanker.

Getuigenis van de klant. Partner bij internationaal advocatenkantoor. Verdenking van kanker.

Getuigenis van de klant. Partner bij internationaal advocatenkantoor. Verdenking van kanker.


Contact us and get your issue solved

Onze klanten spreken

Binnen 48 uur hadden we 5 verschillende perspectieven op onze situatie. Het was van onschatbare waarde, het was een geweldige ervaring voor ons. Bedankt dat je ons hebt geholpen!”

Partner, internationaal advocatenkantoor

“Ik kan drie aspecten van uw service benadrukken: gemak, snelheid en precisie. Uw service was boven en buiten onze verwachtingen. De mening van uw experts was een belangrijke factor bij onze beslissingen.”

Partner, McKinsey Consulting

We hebben er vertrouwen in dat u op het snijvlak van de medische wetenschap staat. Mijn advies aan patiënten? Vraag om de mening van een expert wanneer er een probleem wordt gevonden.”

Partner, Bain Consulting

Uw experts waren zeer positief in hun houding. Ze waren ervan overtuigd dat ik zonder problemen op een natuurlijke manier kon bevallen. Uw hulp was zeer waardevol!”

Media en PR Executive

“Ik was geschokt toen ik mijn diagnose hoorde: ‘hartaanval’. ik ben 35! Als ik op de hoogte was geweest van mijn risico's op hart- en vaatziekten, had ik eerder contact met u opgenomen. Bedankt voor het verminderen van mijn gezondheidsrisico's, ik hoop dat het niet te laat is!”

Piloot en Automotive Executive

"Mijn vader had TIA ["pre-stroke"]. Een waarschijnlijke oorzaak werd over het hoofd gezien. Uw experts hebben ons gedetailleerd advies gegeven over veranderingen in levensstijl en medicatie om het risico op een hartaanval en beroerte in de toekomst te verminderen.”

Mede-oprichter & Partner, Auditkantoor

A child in our family had a metastatic spinal tumor. The treatment was not going well. Your service assembled more than 10 leading experts in this specific tumor from around the world. They reviewed our situation and helped to refine the diagnosis and improve our treatment plan. The child is alive and now goes to school.

Marketing Executive

I developed a pancreatic tumor. Your service quickly provided independent expert opinions from around the world. You organized an appointment and surgery with one of the world’s top pancreatic cancer surgeons. I could not have done it on my own. Your service allowed me to make fast decisions. It also helped psychologically.

Banking Executive

My mother was diagnosed with lung cancer. She lives in Toronto. It’s hard to influence access to physicians in Canada. But everyone listened to your expert panel’s views. Your service helped us to reach out to better experts in Toronto. The results of working with your company have exceeded our expectations.

Professor of Mathematics

2. Vind perfect passende chirurgen of niet-chirurgische experts om uw behandeling uit te voeren.

Uw chirurg of niet-chirurgische arts is de belangrijkste factor bij uw behandeling. Het is de moeite waard om de best mogelijke arts te vinden om uw behandeling uit te voeren.

Dit is wat 's werelds toonaangevende artsen en chirurgen denken over de complexiteit en valkuilen bij het kiezen van de juiste arts voor elke behandeling.

[Zie video "Hoe kies je een chirurg. Vooraanstaande artsen delen wijsheid" , delen 1 en 2].

"U heeft meer informatie over een stoomstrijkijzer dat u wilt kopen dan over uw neurochirurg."

"Sommige chirurgen zijn zeer ervaren, maar ze doen de operatie in een verkeerde manier."

"Ervaring is niet alles. Kennis is het allerbelangrijkste."

"Er is een enorme uitdaging die gepaard gaat met het zijn van een kankerchirurg. Een operatie op zich is een falen bij veel buikkankers."

"Ik denk dat goed opgeleide chirurgen overal ter wereld te vinden zijn. Chirurgen hebben hun eigen oordeel, en dat is iets dat niet constant is."

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u kunt profiteren van onze methode voor het selecteren van deskundige en ervaren artsen voor uw specifieke situatie.

Verschillende patiënten hebben verschillende omstandigheden en voorkeuren waar ze hun behandeling willen laten doen.

Voor veel soorten behandelingen dient er een regionale beschikbaarheid te zijn van specialisten die heel goed of in ieder geval goed genoeg bij de situatie passen.

Voor sommige behandelingsopties kunt u het beste de hele wereld over reizen naar een perfect passende expert.

Nationaal of internationaal reizen is niet per se de duurste optie. Als u naar de specialist gaat die perfect past bij elke nuance van uw situatie, gaat uw behandeling en herstel vaak veel sneller.

Het risico op terugkeer van de ziekte en aanvullende behandeling kan aanzienlijk worden verminderd als de juiste arts uw behandeling uitvoert.

Dit kan uw totale kosten verlagen.

Wij bepalen graag samen met u hoe breed geografisch onze zoektocht naar de perfecte arts voor u moet zijn.

We zijn ervan overtuigd dat we voor elke situatie verschillende perfect passende artsen zullen vinden.

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u profiteert van onze wereldwijde, onbevooroordeelde zoektocht naar perfect passende medische experts.

De gezondheidszorg is een notoir ondoorzichtige sector. Waarom? Zakelijke belangen natuurlijk.

De meeste artsen zijn het erover eens dat het voor een patiënt moeilijk of onmogelijk is om de criteria te gebruiken die er echt toe doen bij een selectie van artsen voor behandeling.

Toch de arts is de belangrijkste prognostische factor bij elke ziekte.

We parafraseren de woorden van een gerenommeerde kankerchirurg uit Zwitserland die deze woorden zei over een chirurg voor de behandeling van colorectale kanker. Maar het geldt voor elke ziekte en voor elk type arts.

We zullen u precies uitleggen waarom we de chirurgen of niet-chirurgische experts hebben gekozen om de therapeutische interventie uit te voeren die u nodig heeft. We zullen u objectieve criteria geven voor onze suggesties.

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u profiteert van onze transparante, multidimensionale methode van selectie van medische experts.

Toonaangevende chirurgen of niet-chirurgische experts hebben het ongelooflijk druk. Afspraken met hen worden maanden van tevoren volgeboekt.

Toch kunnen veel pathologische processen niet zo lang wachten.

Wanneer we verschillende experts identificeren die uw behandeling zouden kunnen uitvoeren, screenen we uw klinische geval vooraf met hen.

Wij bevestigen de beoogde methode en duur van uw behandeling. We krijgen hun antwoord op uw vragen.

Deze methode helpt een drukke chirurg om van tevoren vertrouwd te raken met uw hele verhaal [of "geval" - zoals artsen zeggen].

Daarom, wanneer u voor een afspraak met die arts verschijnt, worden alle belangrijke vragen opgelost en wordt er van tevoren een behandelplan vastgesteld.

Daarom bereikt u de eigenlijke chirurgische ingreep of medische behandeling mogelijk veel sneller dan veel andere patiënten met een vergelijkbare diagnose.

Hier is een voorbeeld uit de praktijk:

Een van onze cliënten had een ernstige snelgroeiende tumor.

We hebben een van 's werelds meest vooraanstaande chirurgen voor dat specifieke type tumor gevonden en ingeschakeld. Het hele chirurgische team beoordeelde de klinische casus vooraf. Ze beoordeelden MRI's en CT's elektronisch. Ze kregen cruciale laboratoriumgegevens en een beknopt klinisch verhaal te zien.

Toen de patiënte opdook bij die chirurg, zag ze minstens 15 andere patiënten met een vergelijkbare tumor. Ze stonden allemaal in de rij te wachten op een afspraak met die chirurg.

Toen de chirurg zijn kantoor binnenkwam, herkende hij de naam van onze cliënt en vroeg haar om binnen te komen.

Dit was niet omdat we op de een of andere manier een gunst wilden vragen aan die chirurg.

Dit was omdat de chirurg alles al wist over haar klinische geval. Daarom was een ontmoeting met deze patiënt de gemakkelijkste en snelste van alle 16 patiënten die hij die dag preoperatief had gezien.

Hij hoefde haar MRI's en CT's niet te bestuderen, hij hoefde niet te anticiperen op een lange discussie over behandelingsopties.

Een ontmoeting met onze cliënt was zijn gemakkelijkste keuze, dus koos hij die ontmoeting als zijn eerste in een lange kliniekdag.

De afspraak was op vrijdag. Onze cliënt zou aanstaande maandag geopereerd worden. Ze hoefde geen weken te wachten om op het operatieschema te komen.

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u profiteert van ons proces van samenwerking met 's werelds drukste artsen om uw behandeling op de meest efficiënte manier te vergemakkelijken.

De criteria die patiënten vaak gebruiken om een ​​arts te selecteren om hun behandeling uit te voeren, zijn mogelijk niet relevant voor het resultaat van hun behandeling. Dat wil zeggen, als een patiënt enige mogelijkheid heeft om zijn of haar artsen te kiezen.

Bijvoorbeeld dokterstitels en weergegeven regalia, "professorische looks", stijl en pracht van een kantoor, "paleismanieren" van verplegend of kantoorpersoneel.

Het maakt allemaal niet uit voor de uitkomst van de behandeling.

Maar dat is waar de meeste klinieken aandacht aan besteden, omdat ze het belang kennen van die tangentiële criteria voor de beslissingen die patiënten nemen, en dus voor de inkomsten die klinieken krijgen.

Nogmaals, niets van dat alles voor het resultaat van de operatie of medische behandeling. En artsen weten het.

Wat er echt toe doet, is de kennis, de keuze van de behandelstrategie, de technische vaardigheden, de veelzijdigheid, de mate waarin een expert en een nauwkeurig omschreven probleem van een patiënt passen, en de samenhang van een klinisch team.

Dit zijn de cruciale meetwaarden voor elke medische of chirurgische behandeling.

En geen van de criteria die er echt toe doen, kan op betrouwbare wijze worden beoordeeld door een patiënt tijdens een kantoorbezoek of het browsen op een website.

"Chair of the Department" is misschien niet de meest geschikte arts voor een specifieke patiënt. De oudste arts in een ziekenhuis heeft mogelijk niet de juiste vaardigheden voor een subtype en stadium van de ziekte die een patiënt heeft.

Bovendien moet een chirurg idealiter cross-training hebben in verschillende specialismen (bijvoorbeeld open chirurgie en endovasculaire procedures). Dit zorgt voor een holistische beoordeling van een patiënt.

Als een arts zich op zijn gemak voelt bij of in staat is om slechts één behandelingsmethode toe te passen, wordt een patiënt verteld dat hij precies die methode nodig heeft. Het kan al dan niet de beste methode zijn voor een specifieke patiënt.

"Als je maar één methode kent, je doet ze allemaal op dezelfde manier" - zei een eminente cerebrovasculaire neurochirurg.

Patiënten zoeken vaak de meest ervaren chirurg of arts.

Maar "ervaring is niet alles. Kennis is het allerbelangrijkste." - zei een gerenommeerde kankerchirurg uit Stockholm.

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u profiteert van onze objectieve en transparante methode voor het selecteren van perfect passende chirurgen of artsen voor uw situatie .

De meeste artsen zullen graag uw operatie of niet-chirurgische behandeling willen doen, ongeacht hoe perfect hun vaardigheden overeenkomen met uw specifieke situatie.

Dit geldt vooral voor "VIP-patiënten".

Maar een "Chair of the Department", of de oudste arts of chirurg, kan wegens het ouder worden of de hoge administratieve lasten buiten de praktijk vallen.

Geneeskunde is een big business. Chirurgie-afdelingen doen de geneeskundeafdelingen in de vergetelheid vallen bij het genereren van inkomsten in elk ziekenhuis.

Hier is een analogie:

De medische situatie van de patiënt is als een Formule 1-auto. Het is complex, duur, uniek.

Een chirurg is als een Formule 1-autocoureur. Het besturen van complexe, dure, unieke auto's is wat coureurs doen.

Zet een Formule 1-auto voor tien coureurs en vraag: "Wie kan deze auto het beste besturen?". Ze zullen allemaal zeggen: "Ik ben de beste!". En dat zouden ze allemaal moeten zeggen!

Maar sommige stuurprogramma's zijn beter dan andere. Sommige chauffeurs hebben vaardigheden die beter passen bij specifieke auto's. Hun vaardigheden kunnen onmerkbaar, maar cruciaal zijn voor de uitkomst van de racedetails.

Evenzo passen sommige chirurgen of niet-chirurgische specialisten veel beter in bepaalde medische situaties dan andere.

Zelfs wanneer dergelijke artsen even hoog aangeschreven en erkend zijn.

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u profiteert van onze onpartijdige, wereldwijde selectiemethode voor medische experts.

Het bereiken van de best mogelijke uitkomst in de geneeskunde heeft alles te maken met de mate van match tussen een bepaalde arts en een bepaalde medische situatie. De pasvorm moet precies en perfect zijn.

Verschillende artsen kunnen allemaal hoog aangeschreven en erkend zijn. Maar sommige artsen passen misschien veel beter in een bepaalde medische situatie dan andere.

Verwar regalia en grijs haar niet met de juiste vaardigheid voor een specifieke situatie.

Er kan een minder ervaren arts op dezelfde afdeling zijn die veel betere kennis en vaardigheden heeft voor uw specifieke situatie. Maar je zult het nooit weten.

Wist je dat patiënten beter overleven als de senior artsen WEG van een ziekenhuis zijn om een ​​nationale medische conferentie bij te wonen?

Twee chirurgen van dezelfde anciënniteit en dezelfde algemene specialiteit kan een enorm verschil hebben in de kennis over een bepaald subtype van dezelfde brede diagnose.

Maar een patiënt met die diagnose zal misschien nooit een cruciaal verschil in kennis ontdekken tussen die twee chirurgen.

Praat met een chirurg of blader door hun biografie zou u niet helpen om te bepalen hoe precies de vaardigheden en interesses van die chirurg passen bij uw precies gedefinieerde probleem.

Dit geldt natuurlijk ook voor niet-chirurgische medische experts en situaties.

Zie de pagina "Hoe het werkt" om te zien hoe u profiteert van onze gedetailleerde en transparante benadering voor het selecteren van en werken met toonaangevende medische experts wereldwijd.

Prijsbereik: USD 1995 - 19995
[4 serviceniveaus, vraag voor details]

Hoe een perfect passende chirurg te vinden Uitdagingen en nuances.

Hoe een perfect passende chirurg te vinden Uitdagingen en nuances.


Contact us and get your issue solved
How it works
Hoe een perfect passende chirurg te vinden Uitdagingen en nuances.

Hoe een chirurg te kiezen. Vooraanstaande artsen delen wijsheid. Deel 1.

Hoe een chirurg te kiezen. Vooraanstaande artsen delen wijsheid. Deel 1.


Contact us and get your issue solved
Hoe een chirurg te kiezen. Vooraanstaande artsen delen wijsheid. Deel 1.

Hoe een chirurg te kiezen. Vooraanstaande artsen delen wijsheid. Deel 2.

Hoe een chirurg te kiezen. Vooraanstaande artsen delen wijsheid. Deel 2.


Contact us and get your issue solved
Hoe een chirurg te kiezen. Vooraanstaande artsen delen wijsheid. Deel 2.

3. Verminder uw gezondheidsrisico's. Optimaliseer uw gezondheidstraject.

Een standaardlijst met tests voor de meeste gezondheidscontroles is een truc voor klinieken om hun inkomsten te verhogen. Het heeft weinig te maken met vroege diagnose in een preklinisch stadium.

Een British Medical Journal-gepubliceerde meta-analyse van 16 klinische onderzoeken waarin gezondheidscontroles werden vergeleken zonder conclusie van gezondheidscontroles:

"Algemene gezondheidscontroles verminderden de morbiditeit of mortaliteit niet, noch in het algemeen, noch voor cardiovasculaire of kankeroorzaken, hoewel ze het aantal nieuwe diagnoses verhoogden. Belangrijk schadelijk resultaten werden vaak niet bestudeerd of gerapporteerd."

In Canadese richtlijnen wordt sinds 1979 algemene gezondheidscheck-ups afgeraden.

Hier zijn slechts twee voorbeelden van diagnostische tests die vaak worden uitgevoerd tijdens controles. Beide tests worden over het algemeen als waardevol ervaren: mamografie en inspanningstest.

Mammografie

De meeste mensen zullen mammografie beschouwen als een "levensreddende praktijk". En toch...

1. Dit is wat een artikel in de New York Times in 2014 zei over de grootste en langste studie van mammografieresultaten, gepubliceerd in British Medical Journal:

" Een van de grootste en meest nauwgezette onderzoeken naar mammografie die ooit zijn gedaan, waarbij 90.000 vrouwen betrokken waren en een kwart eeuw duurde, heeft sterke nieuwe twijfels doen ontstaan ​​over de waarde van de screeningstest voor vrouwen van alle leeftijden.

Het bleek dat de sterftecijfers van borstkanker en door alle oorzaken hetzelfde waren bij vrouwen die mammogrammen kregen en bij vrouwen die geen mammografie kregen. Mammografie had schade..."

2. JAMA, Journal of American Medical Association, publiceerde een bekende studie over mammogrammen, waarin werd geconcludeerd:

Waarschijnlijkheid dat een vrouw met mammografie-gedetecteerde borstkanker heeft in feite een overlijden aan borstkanker vermeden omdat screening mammografie nu waarschijnlijk ruim onder de 10% zal zijn. Het is belangrijk om deze informatie te gebruiken om verhalen over overlevenden van kanker op te nemen in hun juiste context.”

3. Swiss Medical Board adviseerde in 2014, per NEJM [New England Medical Journal] artikel, "dat geen nieuwe systematische mammografie screeningprogramma's worden ingevoerd, dat er tijdslimieten worden gesteld aan huidige programma's, dat kwaliteit van de screening worden geëvalueerd en dat vrouwen duidelijke informatie krijgen over de voor- en nadelen."

Statistieken van kankerscreening zijn erg ingewikkeld.

Lees deze pagina op een website van het Amerikaanse National Cancer Institute: "Crunching Numbers: What Cancer Screening Statistics Really Tell Us". U zult zien dat er veel ruimte is om u door iedereen verschillende illusoire "precisiegeneeskundeprogramma's" en "gepersonaliseerde controles" op de markt te brengen.

Inspanningsstresstest

Het is zeer waarschijnlijk dat u een inspanningsstresstest krijgt tijdens een gezondheidscheck. Hoe nuttig is de inspanningsstresstest? Het hangt ervan af.

Inspanningsstresstest voorspelt goed dat het statistisch gezien onwaarschijnlijk is dat u snel een hartaanval krijgt als uw inspanningsstresstest momenteel negatief is. Dat is alles wat het doet, en het is niet veel als je er goed over nadenkt.

Maar zelfs bij mensen met acute pijn op de borst was de 'diagnostische opbrengst' van de inspanningsstresstest slechts 2,5%. Die studie concludeerde dat "bij patiënten met acute pijn op de borst de opbrengst van routinematig gebruik van niet-invasieve tests voor coronaire hartziekte minimaal was".

Bij vrouwen is de inspanningstestwaarde nog ingewikkelder. De meeste onderzoeken naar inspanningsstresstest werden bij mannen gedaan.

In tegenstelling tot mannen was er geen verband tussen positieve inspanningstestresultaten en sterfte door alle oorzaken en hartziekten bij vrouwen.

Inspanningsstresstest is ook minder nuttig als u probeert uw langetermijnrisico's op hartaandoeningen te beoordelen. De meeste mensen die gezondheidscontroles doen, zijn zeker geïnteresseerd in hun gezondheidsrisico's op de lange termijn.

Hoe lang is "lange termijn"? Wat dacht je van 20 jaar? 30 jaar? Als u 40 bent, wilt u uw risico op hartaandoeningen weten als u 60 bent

Misschien wilt u ook de functionele en structurele status van uw kransslagaders in meer detail beoordelen.

Dat is waar de resultaten van uw inspanningstest van vandaag niet zo nuttig zijn.

In feite zijn er serieuze wetenschappelijke gegevens die vraagtekens zetten bij algemeen toegepaste risicocriteria voor hartaandoeningen, vooral bij jongere mensen. Bekijk figuur 3 in dit onderzoeksartikel ["Risicofactoren en coronaire atherosclerose bij jongeren"]. U zult zien hoe het risico op hart-en vaatziekten ballonnen met verlenging van de tijd dan de standaard "10 jaar".

Oefening Stress Test heeft ook risico's.

Er zijn meldingen van acute myocardinfarcten die kort na een negatieve inspanningstest optraden. Ja, de rapporten zijn zeldzaam, maar hartaanvallen na een negatieve inspanningstest komen voor.

"Het tij is gekeerd tegen inspanningstests van overigens gezonde mannen die zich zorgen maken over hun hartrisico", zegt een Harvard-artikel over dit onderwerp.

Wanneer u de meeste diagnostische tests die worden gebruikt in standaard gezondheidscontroles in detail bekijkt, blijken ze niet nuttig te zijn voor het voorspellen van risico's op de lange termijn of het opsporen van ziekten in het subklinische stadium.

Hetzelfde geldt voor veel nieuwe virtuele praktijken voor "precisiegeneeskunde" die u "gepersonaliseerde programma's" aanbieden voor cholesterol, slaappatroon, hartslag, enz. Al die indices zijn nuttig, maar u hoeft de meeste niet constant te controleren.

.

Je eet niet hetzelfde voedsel dat je een eeuw geleden zou hebben gegeten, je ademt niet dezelfde lucht in. Je hebt niet dezelfde levensstijl, werk-rust balans of slaappatroon. Je raakt en communiceert dagelijks met totaal andere materialen dan mensen 100 jaar geleden deden.

Dus de risico's voor uw gezondheid waarmee u vandaag wordt geconfronteerd, zijn niet noodzakelijk dezelfde risico's die de medische canon heeft vastgesteld op basis van uw anatomie en fysiologie, die niet slechts een eeuw maar millennia geleden werden gevormd. Je moet dus verder gaan dan de canon om ze te beoordelen en te verminderen.

Je verwacht ook tientallen jaren langer te leven dan mensen die een eeuw geleden leefden. Bovendien verwacht je dat die decennia ook veel gezonder zullen zijn.

Dus je beoordeling van de risico-opbrengstbalans van preventieve maatregelen moet ook anders zijn.

Uw tolerantie voor de risico-opbrengstverhouding van de preventieve maatregelen die u neemt om de kans op die gezonde extra decennia van uw leven te vergroten, kan ook hoger zijn.

De risico's voor uw gezondheid zijn tegenwoordig vaak in het zicht verborgen, ze blijven zich ontwikkelen.

Daarom moet u de werkelijke risico's aanpakken die u persoonlijk elke dag, in uw echte leven, tegenkomt. Je moet ze correct herkennen en de juiste waarde toekennen aan hun omvang.

Je kunt niet alleen vertrouwen op enkele hypothetische, gemiddelde, theoretische risico's die in de leerboeken worden beschreven.

Ja, er zijn verschillende screeningstesten die – als de resultaten leiden tot passende maatregelen – kunnen bijdragen aan uw gezonde latere levensjaren.

Maar diagnostische tests noch risicobeperkende strategieën kunnen zonder onderscheid worden toegepast. Maar dat is precies wat de meeste gezondheidscontroleprogramma's doen.

Je moet ook marketingonzin herkennen en weerleggen waarmee je wordt gebombardeerd op sociale media en internet. Het is niet gemakkelijk om te doen!

Als je een gezondheidscheck voor het maken van koekjes doorstaat, mis je de meeste herkenbare en vermijdbare gezondheidsrisico's.

Tegelijkertijd 'onthullen' standaard gezondheidscontroles nutteloze 'bevindingen' die geen klinische betekenis hebben. Dit genereert natuurlijk meer inkomsten voor klinieken, maar het leidt alleen maar tot meer angst voor u.

We zijn anders. We raden u niet aan een waslijst met diagnostische tests te maken. We verkopen u geen one-size-fits-all pakket van alledaagse tracking en esoterische onbewezen "analyse".

We duiken eerst in uw klinische geschiedenis, we bekijken de diagnostische tests die u al heeft gedaan, we bestuderen uw uitgebreide familiegeschiedenis zorgvuldig.

We hechten veel waarde aan geavanceerde technologie.

Maar we erkennen ook de lang beproefde waarde van de Klinische Methode. Moderne communicatiemethoden maken enige schaalvergroting van klassieke medische benaderingen mogelijk.

We hebben ook geen redenen om die artsen te wantrouwen die u misschien al vele malen persoonlijk hebben onderzocht en een uitgebreide geschiedenis van uw gezondheidstraject hebben geschreven.

Een uitgebreide analyse van wat u al heeft is een goed begin.

Een oordeelkundig gebruik van de diagnostische tests die de hiaten in uw beoordeling van de gezondheidsrisico's opvullen en meer licht werpen op de gebieden van uw orgaan- en systeemfuncties die als "zwakke schakels" kunnen worden beschouwd, is een solide voortzetting.

Vervolgens nemen we contact op met vooraanstaande experts die gespecialiseerd zijn in de 'zwakke schakel'-gebieden die voor u persoonlijk zijn.

We bespreken onze bevindingen met de experts die het meest waarschijnlijk tekenen van uw echte persoonlijke risico's oppikken uit al uw gegevens.

Ze kunnen aanvullende tests voorstellen die u kunt overwegen.

Ze bieden een ultiem inzicht in strategieën voor risicobeperking die specifiek zijn voor u en uw gezondheidsdoelen.

Die acties moeten ook in overeenstemming zijn met uw tolerantie voor risico-opbrengstverhouding om uw gezondheidsdoelen te bereiken.


Ons rapport aan u zal duidelijk uw opties uiteenzetten om gezondheidsrisico's te verminderen en "het gezondheidstraject te optimaliseren", in woorden van een van de experts op het gebied van precisiegeneeskunde.

We zullen de strategieën bespreken die de experts hebben geïdentificeerd na het bekijken van uw beschikbare gegevens en diagnostische tests die u heeft voltooid.

We zullen u de achtergrondinformatie en het beschikbare wetenschappelijke bewijs leveren voor de werkzaamheid en risico's van alle aanbevolen interventies.

Ons standaardrapport bevat meer dan 10 pagina's.

80% van de tijd doen we ten minste drie belangrijke gezondheidssuggesties die het gezondheidsrisicoprofiel van onze klanten op de lange termijn wezenlijk veranderen.

Volgens de deskundigen op het gebied van levensduuronderzoek die we hebben geïnterviewd, kan iedereen op elke leeftijd het verouderingsproces vertragen of zelfs tot op zekere hoogte omkeren.

Dit is zeker een boodschap van hoop. We hopen dat u vandaag begint met het verbeteren van uw gezondheidstraject.

Prijs: USD 4995

Health Checkups: beloften, controverses, valkuilen.

Health Checkups: beloften, controverses, valkuilen.

Health Checkups: beloften, controverses, valkuilen.


Contact us and reduce your health risks
How it works

Hoe uw gezondheidstraject optimaliseren? High-impact acties en controverses. Vooraanstaande artsen bespreken.

Hoe uw gezondheidstraject optimaliseren? High-impact acties en controverses. Vooraanstaande artsen bespreken.

Hoe uw gezondheidstraject optimaliseren? High-impact acties en controverses. Vooraanstaande artsen bespreken.


Contact us and reduce your health risks

Gezinslidmaatschap

Gezinslidmaatschap biedt u alle voordelen van onze diensten

USD 5995 per jaar

Onze uitgebreide ervaring in het werken met klanten over de hele wereld heeft aangetoond dat degenen die ons familielidmaatschap aanschaffen vaak zorgen voor ten minste één persoon van een "-1" generatie. Het kan een ouder zijn, een tante of een oom.

Inderdaad, het zijn vaak ouders en andere personen van de "-1" generatie die het meest directe voordeel hebben van deelname aan ons Familielidmaatschap.

Onze klanten hebben meestal ook partners en kinderen.

Daarom definiëren we 'gezin' als in het algemeen bestaande uit (1) ouders of andere familieleden van de '-1'-generatie, (2) een persoon die een gezinslidmaatschap koopt en zijn of haar partner, en (3) hun kinderen.

Wij zullen de volgende diensten leveren:

De meeste mensen hebben een assortiment van diagnostische testresultaten en klinische evaluaties, ontslag uit het ziekenhuis, aantekeningen van artsen.

Normaal gesproken is al deze informatie in de war, onvolledig en verouderd.

Onze ervaring leert dat het zinloos is om één formaat af te dwingen voor het structureren van medische informatie in verschillende regio's en zorgstelsels.

Onze oplossing is praktisch: we luisteren naar uw voorkeuren en uw individuele omstandigheden.

We helpen u vervolgens om cruciale gezondheidsinformatie voor uw gezinsleden te verzamelen op de manier die het beste werkt voor uw situatie en uw omgeving.

De belangrijkste informatie is de informatie die u onmiddellijk kunt raadplegen en verstrekken aan elke beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg in elke geplande of dringende situatie. Dat is wat we je helpen te bereiken.

We helpen u bij het identificeren van de gezondheidsgebieden die u in de gaten moet houden en de problemen die u moet volgen. We doen een audit van preventieve maatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van de in de VS en de EU gevestigde professionele medische verenigingen.

Er kan zich een specifieke medische situatie voordoen tijdens uw actieve gezinslidmaatschap. In sommige situaties kan het nodig zijn een of meer medisch specialisten te raadplegen om een ​​geavanceerd diagnostisch of behandelplan te verkrijgen.

Uw gezinslidmaatschap omvat één deskundige mening per gezinslidmaatschap per jaar, over elk medisch probleem.

Als u op afstand de mening van een deskundig panel nodig heeft over een medisch probleem of een identificatie van verschillende opties van perfect passende chirurgen of niet-chirurgische medische experts voor behandeling, bieden wij al deze diensten aan met 10% korting.

Het is misschien mogelijk om relevante experts te identificeren in landen en regio's buiten de EU-27 en de VS, maar vaak kan het iets langer dan 48 uur duren.

We zullen u onmiddellijk informeren over ons vermogen om relevante artsen voor u te identificeren op een locatie en specialiteit van uw keuze.

We selecteren experts uitsluitend op basis van hoe goed ze passen bij het exacte medische probleem op hand (zie Hoe het werkt voor meer informatie).

Onze klanten met een familielidmaatschap vragen ons vaak om de relevantie te beoordelen van een arts die ze van plan zijn te bezoeken, voor hun gezondheidsuitdaging.

We evalueren binnen 48 uur de relevantie van de expertise van elke arts die u van plan bent te bezoeken.

Geen enkel land heeft een uniforme verdeling van medische expertise.

Bijvoorbeeld: 35% van de artsen (en 70% van de vrouwelijke artsen) in Duitsland zou hun ziekenhuis niet aanbevelen als plaats om zorg te ontvangen.

Soms willen onze gezinsleden feedback krijgen over een diagnostisch plan, behandelingsopties of zelfs specifieke medicijnen die ze zijn voorgeschreven.

Elke situatie is anders en voor sommige van deze beoordelingen of discussies kan een uitgebreide beoordeling door een deskundig panel van de medische situatie nodig zijn.

Er zijn echter vaak relatief kleine situaties en verzoeken waaraan kan worden voldaan intern door medische literatuur te zoeken.

We kunnen verbinding maken via elke asynchrone communicatiemethode - een messenger (WhatsApp, FB, Telegram) of e-mail. We communiceren niet via telefoon of videogesprekken, omdat het inefficiënt is.

Zie de pagina Hoe het werkt voor een gedetailleerde bespreking van onze communicatiemethoden.

Veel medicijnen die op grote schaal worden gebruikt in een bepaalde markt, zijn niet goedgekeurd in andere belangrijke markten, zoals de VS of Europa.

Dit kan een signaal zijn over de werkzaamheid en veiligheid van medicatie. Soms zeggen vergunningverlenende instanties expliciet waarom ze een bepaald medicijn niet hebben goedgekeurd.

Er kunnen medische onderzoeksartikelen zijn waarin de verdiensten en omstandigheden van een medicatiegoedkeuring worden besproken.

Over het algemeen wilt u dergelijke informatie weten over elk medicijn dat u of uw gezinslid gebruikt.

We zullen helpen bij het beoordelen van alle voorgeschreven medicijnen met betrekking tot gepubliceerde evidence-based gegevens en mededelingen van de Amerikaanse FDA en het Europees Geneesmiddelenbureau.

Dit zorgt ervoor dat alle medicijnen die door onze klanten worden gebruikt, worden goedgekeurd en getest in de belangrijkste markten.

Abonnees op ons gezinslidmaatschap hebben soms wat hulp nodig bij het bepalen van prioriteiten en opties wanneer ze een gezondheidsprobleem in hun gezin aanpakken.

We kunnen een korte gestructureerde routekaart geven over hoe elk gezondheidsprobleem kan worden aangepakt.

We geven doorgaans binnen 24 uur schriftelijke antwoorden op medische vragen van de leden. We nemen meestal ook een of twee links op naar relevante medische onderzoeksartikelen.

We communiceren via WhatsApp of andere messengers, of e-mail.

Zie Hoe het werkt-pagina voor een gedetailleerde bespreking van onze communicatiemethoden.